fbpx
PERSONAL & GROUP WORKOUTS

LET'S GET FIT!
START VANDAAG.

Video afspelen
ONZE WORKOUTS
KIES JE VOOR 1-ON-1 COACHING OF SPORT JE LIEVER IN GROEP?

COACHING & SUPPORT

Onze coaches helpen je het beste uit jezelf te halen gedurende 60' met push-ups, burpees, squats, sprints, leuke beats en een goede vibe. Dit allemaal in de frisse en gezonde buitenlucht. De keuze is aan jouw!

Bootcamp is een groepstraining in de buitenlucht met conditie- en krachtoefeningen. Iedere les is anders! De meest voorkomende vorm is een circuittraining. Tijdens een bootcamples train je je volledige lichaam en is geschikt voor mannen en vrouwen vanaf +/- 16jaar.

GRATIS PROEFLES

 

Of je nu kiest voor 1-on-1 coaching of 1-on-2 coaching… tijdens een personal training sessie, gaan we samen aan de slag met je persoonlijke doelen. We doorlopen samen en stap voor stap het trainingsproces om tot jouw uiteindelijke doel te komen. 

Wil je graag in een kleine groep sporten maar met de voordelen van personal training? Dan is small groep training iets voor jou! Je sport dan samen met een groepje van min. 4 en max. 6 sporters.

Bij Fitkickx geloven we dat een gezonde geest en een gezond lichaam de basis vormen van elke superwerknemer. Bied daarom jouw werknemers de mogelijkheid om begeleid te sporten. Dit kan op uw bedrijflocatie of op onze trainingslocaties.

Contacteer ons voor alle mogelijkheden of voor meer informatie.

Buiten sporten

De voordelen

ENERGY-KICK

Want buiten sporten zorgt ervoor dat je een boost aan energie krijgt.

VITAMINE-D

Geniet van de vitamine D die je er zomaar bij krijgt!

MENTAL HEALTH

Het maakt niet uit hoeveel burpees de coach je laat doen, buiten sporten zorgt ervoor dat je fysiek en mentaal in top-conditie komt.

Onze coaches

Axel Mottart

Founder & personal coach

Samen 

Nick Meurs

BOOTCAMP coach

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Planning bootcamp workouts